Äfk-logo Älvsby Flygklubb
Rek. uppl: min 1024 x 768 - Uppdat. 12 juli 2023 - ver.14.0   -  Optimerad för Internet Explorer & Google Chrome [3.236.145.153]
Visa medlemssidorna  
Startsidan Demoflygning Om Älvsby FK Bli pilot Film Fotosidorna Länkar Kontakt FB-knapp

 

 

 

 

 

 

 

 

Demonstrations- och presentflygning

Hej!

Vi genomför demo eller presentkortsflygningarna som vi också kallar det på Högheden (intill motorstadion) 3 km utanför Älvsbyn. Om du ej varit där så tar man vänster mot Sikfors direkt efter att man kört över Piteälven när man kommer från Luleå/Boden hållet. Sedan kör man c:a 2km tar höger vid skylten Sportflygfält och sedan ligger det till vänster om motorstadion 500m upp. Vi flyger c:a 30 minuter och det kostar 1 900Kr.

Betalning sker till klubbens bankgiro 5439-1818.
Vi flyger på helgerna eftersom piloterna då är lediga från sina ordinarie arbeten. I undantagsfall kan det gå att genomföra flygning på vardagar men det är mera osäkert.
Det finns ganska många helger att välja bland så det brukar inte vara något problem.

Bra att ha med någon varm tröja om när man kommer upp på höjd om det är en kyligare dag och är det en het sommar dag en ljus huvudbonad så att man ej får solsting. (Ej ett måste!)
Ni bestämmer själv när ni vill flyga. När ni tycker det börjar bli dags så ringer ni den bokningsansvarige piloten så bokar vi in flygningen. Ni får då ett telefonnummer till den pilot som flyger den aktuella helgen. Anledningen är att ni ska kunna kontakta honom för att kolla hur vädret är i Älvsbyn så att ni ej åker dit i onödan ifall ni bor på annan ort. Går det ej flyga pga dåligt väder så kommer ni antingen överens med piloten direkt om reservdag eller så ringer ni mig om han ej kan bestämma det.

 

Gerd Stöckel
Älvsby Flygklubb
070-680 55 55

Kontakt inför flygningen

Skriv in vilken dag du skall flyga

Datum